Gemeente

Echtpaar Bos-Potter viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Vorige week donderdag, op 23 maart, vierde echtpaar Bos-Potter hun 60-jarig huwelijk. Wethouder Ger Klein ging bij het echtpaar op visite en bracht zijn felicitaties over aan het gelukkige paar. Harm (84) en Hillie (80) zijn beiden geboren en getogen in Bellingwolde.

- advertentie -

“We hebben elkaar ontmoet tijdens de dansles van Lien Wolters, boven de kroeg in Bellingwolde.” zegt Harm dolgelukkig. “We zijn na ons trouwen, 23 maart 1963, in Winschoten gaan wonen. Waar we nu ook alweer 60 jaar met tevredenheid wonen.”

Harm heeft 40 jaar bij de machinefabriek “Noord Ned” gewerkt. Ze kregen 2 kinderen, een zoon en een dochter. Vroeger pasten ze met veel plezier graag op de 4 kleinkinderen.

Meneer en mevrouw Bos zitten niet stil, al 30 jaar zijn ze vrijwilliger bij Atletiekvereniging Aquilo. Vroeger waren ze daar ook actief, zo heeft meneer Bos vroeger de marathon in Athene (Griekenland) gelopen. Hardlopen doen ze beiden niet meer, wel fietsen ze heel wat kilometers in het jaar.

Met regelmaat gaan de fietsen achterop de auto naar het Drentse landschap.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button