Regionaal nieuws

Zaterdag 1 april vrijwilligersinloop NNTTM Zuidbroek

- advertentie -

Zuidbroek – Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum organiseert aanstaande zaterdag, 1 april, een kennismakingsmoment speciaal voor mensen die overwegen vrijwilliger bij het museum te willen worden.

- advertentie -

Tijdens de kennismaking leert u het museum kennen, alsmede mensen en de verschillende werkzaamheden die in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum plaatsvinden. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee met een versnapering heeft u uitgebreid de tijd om wederzijds kennis te maken en al uw vragen te stellen. De kennismaking is vanzelfsprekend kosteloos en omvat bovendien een rondleiding door het spoorwegmuseum. Spoorweg- of treinenkennis is niet nodig.

Diverse functies
Vindt u het leuk om andere mensen te helpen? Of misschien bent u helemaal geschikt voor de catering, collectiewerkgroep, technische dienst of iets anders? Voor meer informatie over deze en andere werkzaamheden kunt u aanstaande zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur terecht in Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek.

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is een 100% vrijwilligersorganisatie en bevindt zich in het monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865 in Zuidbroek, het Dorp van Trein & Tram. Het museum is iedere vrijdagmiddag (13.00 tot 17.00) alsmede op zaterdag en zondag (10.00 tot 17.00) geopend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button