Gemeente

Bijeenkomst gezondheidscoach voor inwoners Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Inwoners van de gemeente Oldambt kunnen sinds kort terecht bij gezondheidscoach, Jari Tolner. Hij begeleidt inwoners bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl en verwijst door naar passende sport- en beweegactiviteiten.

- advertentie -

Op 12 april 19.00 – 22.00 uur organiseert de gezondheidscoach in samenwerking met het Ommelander Ziekenhuis Groningen een bijeenkomst over overgewicht/obesitas. Deze bijeenkomst is bedoeld voor inwoners met overgewicht/obesitas die gezonder willen leven. Ook naaste familieleden/vrienden zijn welkom.  

Bijeenkomst 12 april
Tijdens de bijeenkomst komen vragen aan de orde als: ‘Wat kan de gezondheidscoach voor je betekenen? Waarvoor kun je bij de gezondheidscoach terecht? Hoe kom je bij de gezondheidscoach?’ Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het ontvangen van adviezen over leefstijlverandering. Daarnaast zal Jari Tolner vertellen over geschikte beweegactiviteiten in de gemeente en hoort hij graag de ideeen die hierover zijn.     

 De gezondheidscoach
De gezondheidscoach is een initiatief van de gemeente Oldambt in samenwerking met Beweegcentrum Winschoten en Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie. De gemeente zet de komende jaren in op preventie, zodat inwoners mentaal en fysiek gezonder worden. Dit doet de gemeente door zich te richten op het verbeteren van de positieve gezondheid en door de actieve sport- en beweegdeelname van de Oldambtster inwoners te stimuleren.

De gezondheidscoach adviseert de inwoners van Oldambt bij het vinden van een beweegactiviteit die bij hen past. Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk. De gezondheidscoach werkt hierin nauw samen met de lokale sport- en beweegaanbieders en zorgpartijen. De coach legt de verbinding tussen zorg- en sportaanbieders, zodat inwoners de weg naar lokaal beweegaanbod weten te vinden.

Bijeenkomst
Wanneer: woensdag 12 april 2023
Tijd: 19.00-22.00 uur
Waar: Restaurant Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda

- advertentie -

 Inwoners kunnen zich tot 7 april aanmelden voor deze bijeenkomst via gezondheidscoach@bc-winschoten.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button