Algemeen

Kindercentrum Poppiez opent nieuwe locatie in Winschoten met open dag

- advertentie -

Winschoten – Kindercentrum Poppiez opent een nieuwe locatie aan de Watertorenstraat 37 in Winschoten, tegenover het zwembad. Ze bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Kinderen kunnen hier spelenderwijs ontdekken, ontwikkelen en worden voorbereid om naar de basisschool te gaan.

- advertentie -

Ook bieden ze vele activiteiten aan, passend bij het thema. “We werken daarnaast met DoenKids en bieden activiteiten die aansluiten bij het kind. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen niveau binnen Poppiez. Naast Poppiez Watertoren zijn wij te vinden aan de Jachtlaan in Winschoten, Beerta en Blijham.” laten ze weten.

Zaterdag 1 april is de opening van Poppiez Watertoren van 10:00-12:00 uur. Tijdens de opening kun je de groepen komen bekijken en informatie opvragen over de mogelijkheden. “Wil jij ook bij ons komen spelen? Dat kan! 3 april starten we met de eerste groep.”

Openingstijden zijn van 7:00-18:00 uur. Mocht je meer informatie willen mail dan naar info@poppiez.nl of kom langs op zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button