Sport

Opbrengst spinningmarathon Ron Haans naar de Voedselbank Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag hebben de vrijwilligers van de Voedselbank Oldambt een cheque in ontvangst mogen nemen van fitnesscentrum Ron Haans Winschoten. De opbrengst was opgehaald tijdens een spinningmarathon.

- advertentie -

De spinningmarathon duurde in totaal zes uur en er deden 150 sporters aan het evenement mee, waarbij de meeste sporters ongeveer een uur aan het spinnen waren. Bij de start van het evenement was onder andere burgemeester Cora-Yfke Sikkema aanwezig.

In totaal leverde de spinningmarathon ongeveer 3500 euro op voor de voedselbank. “Hier zijn we als sportschool natuurlijk ontzettend trots op!” aldus eigenaar Ron Haans.

“Naast een geld bedrag hebben we in samenwerking met Plus Giethoorn Winschoten ook veel boodschappen kunnen schenken aan de voedselbank. We willen alle deelnemers en sponsoren bedanken voor deze geweldige dag!” benadrukt Ron.

Lees ook: Zes uur lang ‘spinnen’ voor de Voedselbank bij sportschool Ron Haans

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button