Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Makelaar Idee/Set Uppers MA1 kampioen van de hoofdklasse A

- advertentie -

Scheemda – Drie wedstrijden voor het einde van de competitie is het hoogste jeugdteam van volleybalvereniging Set Uppers kampioen geworden in de hoofdklasse. Afgelopen vrijdag werd er met 4-0 in Leek van Impala gewonnen.

- advertentie -

Hierdoor kunnen de meiden niet meer ingehaald worden. Dit is een primeur voor Set Uppers want nooit eerder werd een jeugdteam kampioen in de hoofdklasse A(oudste jeugd). De meiden, hun trainers, ouders, vriendjes en andere meegereisde fans hebben in de sportkantine Leek en op het Marktplein in Winschoten het kampioenschap gevierd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button