Economie

Schilder- en Restauratiewerken Börchers zoekt nieuw personeel

- advertentie -

Finsterwolde – Met ruim 25 jaar ervaring is Jan Börchers 6 jaar geleden voor zich zelf begonnen en dit is goed uit het verf gekomen! Zijn team is inmiddels uitgebreid naar 3 vaste schilders en zijn ze momenteel op zoek naar extra personeel.

- advertentie -

De professionals van Börchers zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor de zaak. “Het enige dat voor ons telt, is het leveren van de hoogste kwaliteit, liefde en respect voor het gebouw waar wij aan of in schilderen. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent.” benadrukt Jan die zelf de titel meester schilder draagt. Hiervoor heeft hij een 12-jarige opleiding moeten volgen.

(lees verder onder de foto)

Werkzaamheden
Börchers is specialist in schilderwerkzaamheden en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. “Vanuit de provincie Groningen rijden we sinds 2017 heel Nederland en Duitsland door. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardig schilderwerk en zorgvuldige restauraties. Daarnaast kunnen onze specialisten voor u behangen, glaszetten, marmerimitaties en houtimitaties aanbrengen.” zegt Jan enthousiast.

“En we gaan verder dan dat: we ontzorgen u in brede zin. Van een compleet en langdurig onderhoudscontract en assistentie bij de subsidieaanvraag tot een kleurhistorisch onderzoek en advies”

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: Schilder- en Restauratiewerken Börchers

Vacature
Ben jij een allround schilder en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière met verdieping in het schildersvak? Solliciteer dan voor een baan bij Schilder- en Restauratiewerken Börchers. Ben je leerling, schilder of meesterschilder? Het maakt niet uit. Solliciteren kan door je CV en je motivatie te sturen naar info@borchers-meesterschilder.nl

Meer informatie over deze vacature is in te winnen bij Jan Börchers op 06-11809536 of op de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button