Regionaal nieuws

Steunactie Red het kerkje van Veelerveen

- advertentie -

Veelerveen – 100 jaar oud kerkje in Veelerveen dringend toe aan renovatie. In week 17 wordt er gestart met de renovatie van de voorgevel van het kerkje in Veelerveen. Deze renovatie is nodig omdat de stenen los beginnen te komen en dit een gevaar gaat opleveren voor de gasten die ons bezoeken. In verband met de sierelementen in de voorgevel is dat een extra kostbare geschiedenis. Ook zijn de dakgoten nog een punt van aandacht, deze zouden nodig vernieuwd moeten worden.

- advertentie -

In de afgelopen periode hebben wij onder het motto “Keuzevrij bij mij” veel mensen een plaats kunnen bieden om contacten te leggen waar dat soms best moeilijk was. In korte tijd veranderde onze missie.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Lunchroom
Wij willen graag in deze lastige tijd een plek van verbinding zijn en hopen dat met uw steun te kunnen voortzetten. Lunchroom ’t Moment in het kerkje van Veelerveen is sinds 4 april weer open.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button