Incidenten

Brandweer Scheemda verrast collega Roel op zijn 50e verjaardag

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag klonken de sirenes van brandweer Scheemda door de wijk Eexta. Geen brand, ook geen kat in de boom of ander onheil, het was het korps te doen om collega brandweerman Roel Loeters een verrassingsbezoek te brengen voor zijn 50e verjaardag.

- advertentie -

Loeters, sinds 1 september 1998, lid van de vrijwillige brandweer, keek bijzonder vreemd op toen zijn collega’s met de brandweerauto het erf opreden. Iets aan de vroege kant aangezien Roel afgelopen zondag pas officieel Abraham te zien kreeg, maar daardoor des te verrassender.

Eenmaal aangekomen werden de collega’s met een grote glimlach door Roel ontvangen. Het was een mooie manier om met het hele team deze mijlpaal te vieren en Roel te bedanken voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid.

Gefeliciteerd Roel, namens Brandweer Scheemda en OldambtNu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button