Economie

Online trainen tijdens zwangerschap met Scheemder bedrijf 9maandenfit.nl

- advertentie -

Scheemda – Gecertificeerd fitnesscoach en personal trainer Annet Houwen uit Scheemda merkte dat er vraag en behoefte is voor een online trainingsprogramma voor zwangere vrouwen. Ze besloot zich te verdiepen en heeft meerdere specialisatiecertificaten in zowel blessuretrainingen als zwangerschapstrainingen.

- advertentie -

“In mijn werk viel het me vaak op hoeveel vrouwen klachten hebben tijdens en na de zwangerschap. Hierdoor ben ik op onderzoek uit gegaan: is dit normaal. iets wat er nou eenmaal bij hoort, of kan mijn vakgebied hierin iets betekenen? Het antwoord was: ja! Het is trainbaar!” aldus Annet die haar bedrijf 9maandenfit.nl onlangs startte.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Kleine oefeningen
“Door middel van een paar oefeningetjes per dag kan je een hoop klachten voorkomen! Niet alleen in het bekkenbodemgebied, maar ook andere klachten tijdens zwangerschap zoals vermoeidheid, overgewicht, zwangerschapsdiabetes en meer.” legt Annet uit.

Ze vervolgt: “Op basis van de opgedane kennis heb ik dit trainingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor zwangere vrouwen. Hoe fijn zou het zijn als vrouwen de controle over hun lichaam kunnen behouden en sneller herstellen van hun zwangerschap en bevalling?”

Online programma
“Inmiddels hebben meerdere dames het programma gevolgd en zij merken daadwerkelijk verschil! Het is een online programma wat je lekker thuis kan doen wanneer jij dat wil. Je hoeft je niet om te kleden, je hoeft geen eventuele oppas te regelen, er is een pauzeknop, gewoon comfortabel in je pyjama een kleedje uitrollen voor de TV en een paar oefeningen doen wat ongeveer een half uurtje in beslag neemt.” zegt Annet. “Heerlijk! Gun jezelf een stukje me-time, verzorging en aandacht voor jezelf!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button