Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Dag van het Park stevent af op recordaantal deelnemers

- advertentie -

Winschoten – Het populaire familie evenement Dag van het Park lijkt dit jaar groter dan ooit te gaan worden. Tot nu toe was de editie in 2017 recordhouder met 34 deelnemers. Voor aankomende editie, op 28 mei, staat de teller al op 32. Maar of het nu een record wordt of niet: zeker is dat er voor jong en oud weer een fantastisch evenement neer wordt gezet waar van alles te beleven valt.

- advertentie -

Inschrijven
Nog niet ingeschreven, maar wil je toch nog graag meedoen? Dat kan! Inschrijven kan tot en met 28 april. Mail hiervoor naar mick@zogroningen.nl, van daaruit wordt jouw inschrijving dan verder opgepakt. Eigenlijk is dit een niet te missen kans voor jouw vereniging of stichting, zorg dus dat je niet te laat bent. Na 28 april worden er geen inschrijvingen meer aangenomen.

Deelnemers
Alvast een klein voorproefje van wat je als bezoeker allemaal kan verwachten tijdens het evenement. Dansoptredens, informatiekramen, sport clinics, ritjes met paard en wagen, muziekoptredens, lekkernijen en nog véél meer. Alle aanwezige stichtingen en verenigingen gaan hun uiterste best doen om de bezoeker een onvergetelijke middag te bezorgen.

Locatie
De Dag van het Park wordt gehouden op 28 mei, van 13.00 – 17.00 uur, in het Stadspark in Winschoten. Toegang is gratis, net als deelname aan alle activiteiten. Kom, indien mogelijk, lopend of op de fiets.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button