Economie

Cafetaria Smulhoek zoekt naar nieuwe medewerkers

- advertentie -

Winschoten – Ondernemer Gert van Wijk is dit jaar 10 jaar eigenaar van Cafetaria Smulhoek aan de Prunuslaan in Winschoten. Voorheen was hij eigenaar van een eigen patatkraam, maar besloot eind 2012 de Smulhoek over te nemen en zijn 5 patatkramen te verkopen.

- advertentie -

Gert heeft het afgelopen decennium hard gewerkt om van de Smulhoek een mooie eetgelegenheid te maken. “Ik merk dat de populariteit van een cafetaria nog steeds aanwezig is, ondanks de kleine stijging in de prijzen door de energiekosten,” zegt Gert.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Snelle hap
“Het lijkt wel alsof mensen steeds meer plezier beleven aan een snelle en smakelijke hap. Het assortiment bestaat uit heerlijke snacks en frites. Vooral in het weekend is het druk,” zegt Gert. Hij werkt met een vast hecht team in de drukke zaak en kan wel wat mankracht gebruiken om het team beter te ondersteunen. Helaas is de zoektocht naar nieuw personeel niet makkelijk en daarom is het tijd voor actie.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Dan is de Smulhoek op zoek naar jou! Solliciteer snel en wie weet werk jij straks samen met Gert en het enthousiaste team van de Smulhoek.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Bijbaantje
De vacature staat inmiddels al enkele maanden open en toch zijn er nog maar weinig gegadigden voor een leuke (bij)baan in de avonduren. Bij Cafetaria Smulhoek is iedereen vanaf 16+ welkom en geen dag is hetzelfde. Benieuwd hoe je werkdag eruitziet? Je begint om 16.30 en dan stromen de eerste klanten ook al binnen. Tijdens de spits werk je samen met het team de bestellingen af en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

- advertentie - 

Houd jij van stevig doorpakken en wil je graag in een klein en gezellig team aan de slag? Dan is Cafetaria Smulhoek op zoek naar jou! Bij Cafetaria Smulhoek ben je óók van harte welkom op oudere leeftijd, of je nu 16 bent of 45, je bent van harte welkom in het team.

Stuur jouw sollicitatie naar info@cafetariasmulhoek.nl en wie weet tot snel. Meer informatie vindt je op de website en Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button