Economie

Ziegler Brandweertechniek organiseert Open Sollicitatie Dag

- advertentie -

Winschoten – Aankomende zaterdag 22 april van 10.00 – 14.00 uur zet Ziegler Brandweertechniek B.V. haar deuren wagenwijd open voor kandidaten die serieus geïnteresseerd zijn in een baan in de techniek. Ken je of ben je iemand die graag eens nader kennis zou willen maken met de wereld van techniek en de brandweervoertuigen? Dan is dit je kans!

- advertentie -

Wat houdt de Open Sollicitatie Dag in?
Geen verplichtingen, laagdrempelig en aanmelden is evenals een CV gewenst, maar niet verplicht! “Of je nou echt op zoek bent naar een baan of twijfelt over een nieuwe baan. In alle gevallen is het de moeite waard om even langs te komen voor een kijkje in onze prachtige brandweervoertuigenfabriek.” laten ze weten.

(lees verder onder de foto)

Foto: Ziegler Brandweertechniek

Na een geheel vrijblijvende speeddate van 10 min volgen eventueel de vervolgrondes op een later overeen te komen tijdstip. “Zo ken je het bedrijf en je eventuele leidinggevenden al voor de definitieve sollicitatiegesprekken! En misschien bouw jij dan binnenkort wel mee aan onze voertuigen!”

Aanmelden is niet verplicht maar heeft wel de voorkeur, dat kan eenvoudig via deze website. Alle openstaande vacatures vindt je hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button