Economie

Servicepunt Emmaheerdt feestelijk geopend

- advertentie -

Winschoten Maandag 17 april was er in gezondheidscentrum Emmaheerdt, in de voormalige LTS, een feestje. Het nieuwe Servicepunt van de Service Apotheken werd geopend.

- advertentie -

Met dit Servicepunt kunnen patiënten uit het zuidelijke deel van Winschoten en Blijham wat dichter bij huis hun medicijnen ophalen en advies krijgen. Het ophalen kan tijdens de openingsuren aan de balie en verder is er de afhaalkluis die 24 uur per dag beschikbaar is.

Aan de balie kunnen er ook medicijnen zonder recept worden gekocht, zoals een hoestdrank of paracetamol. Recepten mogen hier eveneens worden ingeleverd, maar die medicatie kan niet direct worden klaargemaakt. De patiënten krijgen een e-mail als de medicijnen klaar staan.

Het nieuwe Servicepunt was versierd met ballonnen en slingers en de eerste bezoekers waren vol lof over deze nieuwe locatie van de Serviceapotheken Hommesplein, Oldambtplein en Reiderland. Bij het Servicepunt is de balie aan de Liefkensstraat 2 van maandag tot en met vrijdag open van 14.00-17.00u en de afhaalkluis is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken.

Wil je ook gebruik maken van dit Servicepunt, kijk dan gerust op de website www.serviceapotheek.nl/hommespleinwww.serviceapotheek.nl/oldambtplein en www.serviceapotheek.nl/reiderland

Lees ook: Service Apotheek krijgt nieuw Servicepunt in Emmaheerdt 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button