Sport

Na vele jaren weer een Schoolvoetbal-toernooi in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 12 en 19 april 2023 zijn twee zeer sportieve dagen geweest aan het Sint Vitusholt op het sportterrein van voetbalvereniging BATO. Zdenek Koning, Dylan Wolthuizen en Niek van Bolhuis, alledrie studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen, hebben in samenwerking met Hanna van Geel, sportcoach van Huis voor de Sport Groningen, een schoolvoetbal toernooi georganiseerd voor alle basisscholen uit Winschoten.

- advertentie -

De kinderen uit de groepen 5,6,7 en 8 hebben meegedaan aan dit evenement. Al met al een kleine 500 kinderen in beweging op het sportpark. Bij de groepen 7 en 8 is CBS Maranatha de winnaar geworden, bij de groepen 5 en 6 is de Tweemaster er met de eerste prijs vandoor gegaan.

Deze teams zullen nu uitkomen op regiofinales van de KNVB.

Het is zo’n 7 jaar geleden dat er voor het laatst een toernooi werd georganiseerd voor de leerlingen. Al met al een groot succes en wordt er gekeken naar een vervolg.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button