Cultuur

Klinker Klassiek: Guitar Bizarre

- advertentie -

Winschoten – Op 30 april vindt voorlopig de laatste van de reeks Klinker Klassiek-concerten plaats, met deze keer Guitar Bizarre. Docent gitaar Hendrik-Jan de Jong vormt een akoestisch duo met Remco de Haan. Samen explorereren ze de grenzen van virtuositeit.

- advertentie -

Het Groningen Guitar Duo bracht 11 cd’s uit, maakte een nieuw cross-over repertoire tussen klassieke en jazzmuziek. De gitaristen spelen op zowel klassieke als (western) akoesitsiche gitaren en maken deels gebruik van zelf gecomponeerde backing tracks.

Deze combinatie geeft de muziek een geheel eigen en origineel karakter en levert een nieuwe benadering van zowel klassieke muziek als verschillende andere stijlen op.

Meer informatie & tickets: indeklinker.nl/guitarbizarre

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button