Op stap

Fotoserie: Basisscholen Oldambt vieren Koningsspelen

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen vrijdag werden op de basisscholen in de gemeente Oldambt de jaarlijkse Koningsspelen gehouden. Een feestelijke dag waarop kinderen en leerkrachten samen sporten en gezelligheid beleven. Op deze dag staat het belang van een gezonde leefstijl en het plezier van sporten en bewegen centraal.

- advertentie -

De Koningsspelen worden georganiseerd ter ere van de verjaardag van de koning. Het is een mooie traditie die inmiddels door duizenden scholen in Nederland wordt gevierd. Ook in de gemeente Oldambt is het een vast onderdeel geworden van het schooljaar.

Meer dan alleen sporten
De Koningsspelen zijn meer dan alleen sporten. Het gaat ook om saamhorigheid en verbinding. Op deze dag worden er dan ook diverse activiteiten georganiseerd waarbij samenwerken en plezier maken centraal staan. Zoals een gezamenlijk ontbijt, dansen op het Koningsspelenlied en verschillende sportieve spellen en wedstrijden.

De Koningsspelen op de basisscholen in Oldambt zijn ieder jaar weer een groot succes. Onze fotograaf Dave Leeuwerik maakte een ronde bij meerdere scholen en maakte de onderstaande foto’s:

CBS De Vossenburcht (Winschoten)

KC Heiligerlee

- advertentie -

KC Beukenlaan (Winschoten)

- advertentie - 

IKC St. Vitus (Winschoten)

OBS Futura (Scheemda)
Foto’s ingezonden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button