Incidenten

Man met vuurwapen aangehouden voor politiebureau

- advertentie -

Winschoten – De politie ontving vrijdagnacht een melding dat een persoon met een mogelijk vuurwapen voor het politiebureau in Winschoten stond. Ter plaatse werden er door de agenten schoten gehoord. De agenten hebben hierbij hun dienstwapen moeten trekken om de verdachte aan te houden.

- advertentie -

De verdachte betreft een 22-jarige inwoner uit de gemeente Westerwolde. De verdachte bleek mogelijk onder invloed en is ingesloten voor onderzoek. Het wapen bleek een zogenaamde gasdrukwapen te zijn welke niet van een echt vuurwapen is te onderscheiden.

In de woning van de verdachte werden nog meer gasdrukwapens aangetroffen. Alle aangetroffen wapens zijn in beslag genomen en worden forensisch onderzocht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button