Algemeen

Extra lange treinen op Noordelijke treinlijnen voor Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag

- advertentie -

Groningen – Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag komen er weer aan! Speciaal voor deze dagen zet Arriva in Fryslân en Groningen langere en extra treinen in. Ook rijden de Arriva-bussen in Fryslân op Koningsdag volgens een zaterdagdienstregeling.

- advertentie -

Langere treinen tijdens Koningsnacht vanuit Groningen
Op 26 april tijdens Koningsnacht zet Arriva vanaf 23.00 uur extra lange treinen in tussen Groningen en Leeuwarden. Ook de laatste treinen vanuit Groningen naar Delfzijl, Roodeschool, Bad Nieuweschans en Veendam zijn langer. Zo komen reizigers vanuit Groningen allemaal weer thuis.

Langere treinen op Koningsdag en Bevrijdingsdag in Fryslân en Groningen
Arriva rijdt op Koningsdag en op Bevrijdingsdag vanaf 21.00 uur tot het einde van de dienstregeling met langere treinen. En om 00.24 uur rijdt er een extra trein van Groningen naar Leeuwarden. Overdag rijdt Arriva met langere treinen op de tijdstippen dat extra drukte wordt verwacht.

Tussen Leeuwarden – Stavoren, Leeuwarden – Groningen, Groningen – Veendam/Weener en Groningen – Delfzijl is dit van 12.00 tot 18.00 uur. En tussen Groningen en Roodeschool rijdt Arriva van 12.00 tot 15.00 uur met langere treinen.

Reizigers wordt geadviseerd om voor vertrek de reisplanner te checken
Meer informatie over de dienstregeling op Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag en over de vakantiedienstregeling voor bus en trein in de meivakantie is te vinden via www.arriva.nl/dienstregeling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button