Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Sterkste-mens-wedstrijd en kofferbaksale in Beerta

- advertentie -

Beerta- Op 21 mei organiseren tennisclub Amor en ijsclub Beerta samen met O.S.O. ‘De sterkste mens’! Daarnaast wordt dit een gezellige familiedag rondom en op de ijsbaan in Beerta. Er is naast de ‘sterkste-mens-wedstrijd’ ook een grootse kofferbakmarkt, tennisclinics en voor de jeugd is er spijkerslaan, grasmaaiertrekken, wielflip en springkussen. Uiteraard is ook de vlakbij gelegen speeltuin t Speulparadies geopend voor de kinderen.

- advertentie -

Je kracht testen?
O.S.O. (Organisatie Sterkste mens Oldambt) organiseert de wedstrijd voor ‘de sterkste mens’. De organisatie richt zich 21 mei vooral op de dorpen uit het ‘5-dorpenplan’: Beerta, Nieuw Beerta, Ganzedijk/Hongerige Wolf, Drieborg en Bad Nieuweschans. De inwoners van deze dorpen kunnen zich opgeven per team van 4 personen, zowel voor heren als voor dames (gemengde teams ook mogelijk). Maximale deelname is 52 mensen, dus wees er op tijd bij! Deelnemers uit andere plaatsen kunnen natuurlijk wel op de reservelijst geplaatst worden. Voor de winnaars ligt er een mooie geldprijs klaar!

De inschrijfkosten zijn €10 per team, aan te melden tot 14 mei via: evenementenparkbeerta@gmail.com

Voor de ‘sterkste kinderen’ in de basisschoolleeftijd is er (gratis!) grasmaaiertrekken en wielflip. Tegen een kleine vergoeding kan er ook meegedaan worden aan het spijkerslaan – altijd prijs!

Kofferbakmarkt!
Naast de inspanning bij ‘de sterkste mens’ zijn er ook lekkere versnaperingen en koopjes te scoren op de gezellige kofferbakmarkt. Verder is er een springkussen aanwezig, is er een verloting met leuke prijzen en staat er op de markt een ideeënbus waar mensen van deze dorpen hun ideeën kunnen inleveren voor de invulling van het nieuwe park om dit weer toegankelijk en aantrekkelijk te maken, zodat een ieder hier weer van kan genieten zoals voorheen. Dus heeft u een leuk idee? Zet het alvast op papier en lever het 21 mei in!

Inschrijfkosten voor verkopers op de kofferbakmarkt: – Verkoop vanuit een kofferbak € 7,50, – Verkoop vanuit een auto met aanhanger of busje €12,50, – Kinderen kunnen gratis hun kleedje met (alleen) speelgoed uitstallen.

De markt is uiteraard gratis toegankelijk voor bezoekers. Ook opgave voor de kofferbakmarkt kan naar evenementenparkbeerta@gmail.com. Vanaf 9.00 gaat het terrein open voor het opbouwen/uitstallen. Verkoop start om 10.00 uur en zal doorgaan tot ongeveer 16.00 uur.

Contant
Er is helaas geen mogelijkheid om te pinnen, dus voor een hapje of een drankje is het verstandig om wat contant geld mee te nemen!!!

Vrijwilligers
Tevens zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die ons met de voorbereidingen en op zondag willen helpen om deze dag tot een succes te maken. Opgave kan ook via eventementeparkbeerta@gmail.com

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button