Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

🇳🇱 Koningsdag Winschoten: dit moet je weten

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 27 april is het weer zo ver, de dag dat Winschoten weer oranje kleurt en de mensen massaal naar de binnenstad komen om te genieten van de gezelligheid tijdens de drukbezochte Koningsmarkt, welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot de grootste van gemeente Oldambt en omgeving.

- advertentie -

Velen zitten dan ook op tijd in hun auto te wachten om een leuke plek te bemachtigen. Het afzetten of reserveren van een plek is niet mogelijk dus wees er op tijd bij.

De locatie van de Winschoter Koningsmarkt vindt plaats in de binnenstad van Winschoten. Zie plattegrond (dezelfde opzet als andere jaren). Zoek jezelf een plekje uit om te staan! Hou hierbij wel rekening met de winkeliers en elkaar en volg eventuele aanwijzingen op van de organisatie.

(lees verder onder de foto)

Regels:
Denk bij het bepalen van een plek om onder andere:
– Dat de winkels toegankelijk blijven;
– Plak niks op etalages/ ruiten zonder toestemming;
– Ga niet achter het rood/ wit gemarkeerde lint staan;
– Auto’s moeten voor 08.30 van het terrein af zijn;
– Laat geen rommel achter, ruim je plek netjes op;
– Verkoop van (alcoholische) dranken, etenswaar en nieuw abc producten is niet toegestaan;
– Hou nooduitgangen en in- en uitgangen vrij;
– Volg aanwijzingen van de organisatie op.

Muzikanten Opgelet!
Bespeel jij een instrument, kun je zingen of misschien wel beide? Kom dan ook, zoek een leuk plekje, leg je zakdoek uit en laat iedereen genieten van jouw muziek tijdens de Winschoter Koningsmarkt op donderdag 27 april.

Muziek op het Marktplein
Koningsdag wordt dit jaar groots gevierd op het Marktplein in Winschoten. De horeca ondernemers op het Marktplein zorgen gezamenlijk voor een podium, de terrassen zijn geopend zodat je tijdens een bezoekje aan de vrijmarkt ook van het terras gebruik kunt maken.

Stichting Marktplein Horeca heeft gezorgd voor een tweetal bands. Zo gaan De Esperando’s de aftrap doen tijdens de Koningsnacht. Op 26 april zullen zij vanaf 20.00 uur je laten dansen tot in de late uurtjes.

Overdag geniet je vanaf 14.00 uur van de muzikale klanken van de bekende band Alloway, die met hun aanstekelijke ritmes en pakkende nummers zorgen voor een feestelijke sfeer op het plein.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button