Op stap

🇳🇱 Koningsdag Midwolda: Dit moet je weten

- advertentie -

Midwolda – Donderdag 27 april wordt in Midwolda weer een vrijmarkt georganiseerd op het parkeerterrein van ‘De Schakel’. Het hart van Midwolda waar we graag iedereen, jong en oud, willen uitnodigen om naar de vrijmarkt te komen.

- advertentie -

Wil je spullen verkopen, ben je creatief geweest, kun je goed zingen of een instrument bespelen, ben je een goede koekjes- of cupcake bakker, kom dan naar het parkeerterrein en leg je kleedje neer of stal je eigen marktkraam uit.

Vanaf 7:30 uur kun je terecht om een mooi plaatsje te bemachtigen. De organisatie houd de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten, bij slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen. Aanmelden is niet nodig er is plaats genoeg. Van 9:00 tot 13:00 uur is de vrijmarkt open voor publiek. Er zijn genoeg redenen om langs te komen.

Zo is er een verloting en Rad van Fortuin. Voor € 0,50 beschikt u al over een lot en dingt u mee naar een van de fanatische prijzen beschikbaar gesteld door de lokale ondernemers. Een gezellig samenzijn met buurtgenoten onder het genot van een hapje en drankje.

Voor vragen kunt u mailen naar st. Oranje Comité Midwolda (ocmidwolda@gmail.com). Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u graag naar onze Facebook en Instagram pagina.  Komt allen dan maken we er samen een gezellige dag van.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button