Op stap

Fotoserie: Koningsnacht Winschoten een succes

- advertentie -

Winschoten – Winschoten omarmt Koningsnacht helemaal. Ondanks de kou zijn woensdagavond, de avond voor Koningsdag, vele Winschoters en mensen uit omliggende dorpen naar het Marktplein gekomen om samen deze ‘nacht’ te vieren.

- advertentie -

Al vroeg in de avond stroomde het Marktplein gezellig vol en samen met de band De Esperando’s kwam de sfeer er snel in. De Esperando’s zijn een begrip in de provincie Groningen. De band is al in 1975 begonnen als schoolband en na verschillende samenstellingen bestaat het duo nu uit Herman Kaijser en Bert Bieze.

Zoals het op een Koningsnacht hoort stroomde de bierkraan onophoudelijk en werd er volop meegezongen en gedanst.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button