Op stap

Koningsdag Midwolda drukbezocht

- advertentie -

MidwoldaHet parkeerterrein midden in Midwolda bij De Schakel was op Koningsdag gevuld voor de traditionele vrijmarkt. Het Oranjecomité was blij verrast met zoveel deelnemers. Het oorspronkelijke plein werd zelfs een stuk uitgebreid om iedereen plek te bieden.

- advertentie -

Er werd op allerlei manieren geprobeerd tweedehands spulletjes te verkopen, maar ook waren er aardbeienplantjes, vers gerookte vis en handbeschilderd aardewerk en kaartjes te koop. De inwendige mens werd natuurlijk niet vergeten, met gebak, poffertjes en suikerspinnen. De lokale bakker moest meerdere malen de heerlijke tompoezen en oranjekoek bij bakken om aan de vraag te voldoen.

Een schot in de roos bleek de verloting met prachtige prijzen en prijsjes beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers. Met een winkans groter dan één op vijf, waren al snel alle enveloppes verkocht. Deze Koningsdag, wat koud maar overgoten met zonnestralen, is volgens de organisatie prima verlopen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button