Op stap

Fotoserie: Koningsdag Scheemda weer als vanouds gezellig

- advertentie -

ScheemdaKoningsdag in Scheemda was weer als vanouds gezellig. Mensen uit het dorp en omstreken kwamen bij elkaar om te genieten van de festiviteiten en het mooie weer. Er werden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een rommelmarkt, kinderspelen en live muziek.

- advertentie -

Ook waren er verschillende kraampjes aanwezig waar bezoekers lekker konden eten en drinken. Het evenement werd georganiseerd door Stichting Bruisend Scheemda. Voor de jeugd was er gedurende de gehele dag vertier, zo waren er springkussens en voor de durfallen was er een heuse Rodeo Stier

Kortom, Koningsdag in Scheemda was een geslaagde dag vol gezelligheid en vermaak.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button