Algemeen

VV Heiligerlee JO19 speelt op 9 mei halve finale beker

- advertentie -

Heiligerlee –  Het team JO19 van de voetbalvereniging Heiligerlee speelt op dinsdag 9 mei de halve finale van de jeugdbeker O19. Na een aantal voorronden werd in de kwartfinale op dinsdag 11 april, na 90 minuten en daarna nog een verlenging uiteindelijk middels strafschoppen gewonnen van de JO19 van vv Sweel uit Zweeloo.

- advertentie -

JO19 is een elftal met spelers die grotendeels al jaren samen met elkaar hebben gevoetbald en ook al meerdere successen hebben gevierd. Ook dit seizoen gaat het in de competitie voorspoedig, voor de winterstop is dit team als 2e geëindigd in de 1e klasse en ook na de jaarwisseling gaat het prima met 4 overwinningen.

Zwaluwen jeugd beker O19
Onder de bezielende leiding van Martijn Drent, voormalig goalgetter op hoger amateurniveau en ook dit seizoen nog actief als spits maar nu bij Heiligerlee (als z’n lichamelijke conditie dit in ieder geval toelaat) en Dylan van der Heiden, ook een 1e elftal speler van Heiligerlee, wordt er dus ook goed gepresteerd in de beker.

Drachtster Boys
Door de overwinning op vv Sweel staat op dinsdag 9 mei Drachtster Boys JO19-2 als tegenstander op het programma, op Sportpark De Hoogte in Heiligerlee, aanvang 20.00 uur.

Genoemd team van Drachtster Boys komt ook uit in de eerste klasse en staat daar in de tweede seizoenshelft bovenaan, waar het eerste JO19 van dezelfde vereniging op de vierde plaats staat in dezelfde klasse. En om even het verschil aan te geven, het eerste elftal van Heiligerlee voetbalt in de vierde klasse met wisselend succes, het eerste elftal van Drachtster Boys komt uit in de zaterdag eerste klasse!

Aanmoedigen
VV Heiligerlee wil iedereen van harte uitnodigen op dinsdagavond 9 mei om een jeugdwedstrijd op hoog niveau te zien met veel sfeer, en hopelijk een goed resultaat voor het team uit Heiligerlee!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button