Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Ommelander Ziekenhuis viert 5 jaar nieuw ziekenhuis Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Vijf jaar geleden, op 30 juni 2018, nam het Ommelander Ziekenhuis Groningen het fonkelnieuwe ziekenhuis in Scheemda in gebruik. Dat betekent dat zij dit jaar het 5-jarig lustrum hebben!

- advertentie -

“Sinds 2018 hebben we dagelijks keihard gewerkt aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord- en Oost-Groningen. Dat doen we nog steeds en blijven we doen! Met ruim 1.500 collega’s in het ziekenhuis en ketenpartners in de regio, zoals huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, en bijvoorbeeld specialisten in het UMCG.” schrijven ze in hun nieuwsbericht.

Ze gaan het lustrum vieren. Samen met inwoners uit de regio, ketenpartners en medewerkers.

Ommelander-zomerfestival 24 juni
Zaterdag 24 juni is gereserveerd voor collega’s. Op het Ommelander-zomerfestival zetten we hen graag in het zonnetje.

Open dag 1 juli
Op 1 juli 2023 is het exact 5 jaar geleden dat we onze eerste echte werkdag hadden in het nieuwe gebouw in Scheemda. Daarom openen we op deze dag van 10.00 tot 16.00 uur het ziekenhuis voor iedereen uit de regio om een kijkje te nemen achter de schermen.

Symposium 5 juli
De namiddag en avond van woensdag 5 juli is gereserveerd voor een symposium. Het thema is preventie, gezond leven en netwerkzorg. Het symposium vindt plaats in Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. Zorgprofessionals van het Ommelander Ziekenhuis, verwijzers, ketenpartners, en andere (professioneel) geïnteresseerden worden uitgenodigd.

Thema: Leefstijl en preventie
Er is voor alle lustrum-festiviteiten een overkoepelend thema: leefstijl en preventie. We willen mensen die ziek zijn als het kan beter maken en zo goed mogelijk helpen en begeleiden. De beste zorg. Dichtbij. Daar doen we het voor. Het is nog mooier als we kunnen voorkomen dat mensen ziek worden en daardoor langer in goede gezondheid leven.

Daarom zetten we als ziekenhuis in op preventie en gezond leven. Voorkomen is beter dan genezen, dat vinden wij óók!

Tijdens diverse lustrum-festiviteiten focussen we op leefstijl en preventie, alles wat u zelf kunt doen om gezond te blijven. Want een goede gezondheid begint bij jezelf.

Lees ook:
– In beeld: Succesvolle verhuisdag voor Ommelander Ziekenhuis Groningen (Video)
– Zijne Majesteit de Koning opent Ommelander Ziekenhuis Groningen (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button