Op stap

Presentatie ‘Veilig online bankieren’ in De Boschpoort

- advertentie -

Winschoten – Computerclub De Grijze Muizen organiseert op vrijdag 12 mei vanaf 9.30 uur in samenwerking met de RegioBank, Sociaal Werk Oldambt en Bibliotheek Winschoten een presentatie ‘Veilig online bankieren’.

- advertentie -

Tijdens de presentatie gaat de Regiobank in op: Wat is online bankieren, hoe was het vroeger, technieken die criminelen gebruiken, veel voorkomende vormen van cybercriminaliteit en tips om hier niet in te trappen.

Deelname is gratis. Iedereen is van harte welkom in de Boschpoort, Het Boschplein 2 te Winschoten. Wilt u zich opgeven of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de heer J.H. Boerland, secretaris De Grijze Muizen, tel: 06-22786129 of jh.boerland@versatel.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button