Op stap

5 mei Pleinverkoop bij De Loods van CHOG in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op vrijdag 5 mei houdt de Loods van CHOG een Pleinverkoop. Van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom aan de Haven Zuidzijde 11 in Scheemda. Bezoekers krijgen een indruk van de werkprojecten van de Loods en kunnen en een keus maken uit de producten die we in verkoop hebben.

- advertentie -

Maatwerk en Werk op Maat
De Loods is een dagbestedingslocatie van hulporganisatie CHOG, en biedt een zinvolle daginvulling binnen een aantal werkprojecten. U kunt bij de Loods terecht voor onder andere tuinmeubels, huis- en tuindecoraties. Ook bedrukken we textiel en maken we decoratiestickers.

Naast onze eigen productie werken we op bestelling aan maatwerkopdrachten. De Loods heeft geen winstoogmerk, maar speelt in op de hulpvraag en capaciteiten van cliënten. CHOG is trots op het vakwerk van haar cliënten en laat dit graag zien op 5 mei. Koffie en thee staan klaar!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button