Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl.ย 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

UPDATE: Dienstregeling hervat na aanrijding met persoon

- advertentie -

Scheemda – Door een aanrijding op het spoor rijden er geen treinen tussen Scheemda en Zuidbroek. Treinreizigers moeten rekening houden met extra reistijd. Er is geen treinverkeer mogelijk tot ongeveer 16.00 uur.

- advertentie -

Volgens de NS gaat het om een aanrijding met een persoon. Hulpdiensten zijn ter plaatse voor hulpverlening. Ook de traumahelikopter is opgeroepen.

Volgens de woordvoerder van de politie is het slachtoffer zwaar gewond geraakt.

๐˜๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฑ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ? ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜š๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ 113 ๐˜ก๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ข 0900 0113 (24/7 ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ) ๐˜ฆ๐˜ฏ 113.๐˜ฏ๐˜ญ.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button