Gemeente

Echtpaar Fokkens-Doddema uit Scheemda zestig jaar getrouwd

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen woensdag, 3 mei, vierde het echtpaar Fokkens-Doddema hun zestigjarig huwelijk. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema ging bij het echtpaar op visite en bracht haar felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Henk (86) is geboren in Finsterwolde en Rika (85) in Oude Pekela. Ze hebben elkaar leren kennen in Emmen. Rika was daar werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis en Henk ging daar een keertje op stap.

Na hun huwelijk zijn ze gaan wonen in Vriescheloo en daar werkte Henk in de landbouw en Rika was zoals toen gebruikelijk huisvrouw. Hier werd ook hun dochter geboren. Na veel omzwervingen door Henk zijn werk bij de landbouwcoöperatie en volgende banen kwamen ze uiteindelijk in Winschoten terecht, waar Rika haar oude beroep weer oppakte in Old Wolde.

Ze wonen nu sinds een aantal jaren zelfstandig in een appartement in Scheemda, vlakbij hun dochter. Daarnaast hebben ze 2 kleinkinderen, eentje woont vlakbij en de ander over ver in Bali.

In hun dagelijkse leven, met hun beider ouderdomsgebreken, lezen ze beiden veel. Ze vieren hun 60-huwelijk met een etentje samen met familie en vrienden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button