Algemeen

Win elke dag een prijzenpakket van de ondernemers in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Doe mee aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ van 8 tot 14 mei en win elke dag een fantastisch prijzenpakket! Maak een selfie met je aankopen en maak kans op één van de zeven goodybags.

- advertentie -

Breng een bezoekje aan je favoriete winkel in Winschoten en wie weet win jij het verrassingspakket vol fantastische producten en goodies. Kortom, laat je verrassen en beleef deze unieke ervaring tijdens de Week van de Stenen Winkel.

Een bezoekje aan een supermarkt, kledingwinkel, horeca of een ander fysieke winkel kan je dus een mooi pakket opleveren!

Hoe gaat het in zijn werk?
1: Like deze pagina, Winkelstad Winschoten, op Facebook.
2: Koop jij iets in Winschoten? Maak een foto/selfie van jezelf, de winkel en het product en stuur plaats deze elke dag onder het bericht met de nieuwe prijzenpakket. Je hebt dus dagelijks opnieuw kans!
3: Uit de leukste inzending kiest de redactie van Winkelstad Winschoten en OldambtNu.nl de leukste foto.

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt
Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button