Algemeen

Studenten adviseren CHC Oldambt over gebruik (sociale) media kanalen

- advertentie -

Oldambt – Eerstejaars studenten van de Bachelor opleiding Mediastudies aan de Faculteit Letteren, Rijksuniversiteit Groningen schrijven in het kader van het vak Social Lab advies uit voor het CHC Oldambt over hoe zij hun mediakanalen kunnen inzetten om nieuwe, jongere doelgroepen te bereiken.

- advertentie -

Zodat het verhaal van Oldambt ook voor die doelgroepen op een doeltreffende manier zichtbaar wordt. Hierbij wordt ook gekeken naar communicatiemiddelen die het CHC Oldambt nog niet gebruikt maar wellicht kan gaan inzetten.

Social Lab is een vak waarin wordt samengewerkt met organisaties uit het werkveld. De eerste kennismaking gebeurt tijdens een Social Lab Markt in het Harmoniecomplex in Groningen, waar de organisaties zich voorstellen aan de studenten, vragen beantwoorden en de opdracht die zij hebben geformuleerd aan de studenten presenteren. Studenten kiezen daarna uit bij welke instelling zij aan de slag willen gaan. De studenten zijn voor ongeveer twee maanden verbonden aan het CHC Oldambt.

De volgende (deels internationale) studenten zijn gekoppeld aan het CHC Oldambt: Yani Xie, Floortje van Duren, Chen Tang, Alina Blumenthal en Willemijn van Dorp.

“Wij zijn ontzettend blij dat jonge, opkomende professionals zich willen inzetten voor het CHC Oldambt en kijken uit naar de verdere samenwerking met hen.” laten ze weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button