Incidenten

UPDATE: Minderjarige pleegt overval op supermarkt Winschoten

- advertentie -

WinschotenOmstreeks 19:30 uur is er een supermarkt overvallen aan de Amstelstraat in Winschoten. Een jongeman bedreigde het personeel van de SPAR met een wapen. De politie is direct een zoekactie gestart naar de jonge man met een leeftijd van ongeveer 12-14 jaar oud.

- advertentie -

Het is onbekend of er daadwerkelijk buit is gemaakt. De volgende gegevens zijn van de dader bekend: Hij droeg een zwarte bivakmuts met oranje randen. Ook had hij een mes met een oranje handvat.

Hij heeft een zwarte jas aan en droeg een rugzak. Hij is klein en tenger. Hij is lopend vertrokken in de richting van ’t Vondelhuys, via het tunneltje onder het spoor naar het station en heeft daar mogelijk een fiets gepakt.

Er is niemand gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart. “We spreken onder meer met getuigen en kijken naar camerabeelden, indien u tipt heeft neem dan contact op met de politie via 0900-8844.” aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button