Economie

Social Media Masterclass voor ondernemers

- advertentie -

Winschoten – De Leo Media organiseert op woensdag 21 juni 2023 een Social Media Masterclass voor ondernemers. Tijdens deze masterclass kunnen deelnemers meer leren over het effectief inzetten van sociale media voor hun bedrijf en het maken van sociale media content. Ook worden er handige marketingtools besproken die niet mogen ontbreken in de gereedschapskist van iedere ondernemer.

- advertentie -

Wat is het precies voor Masterclass?
Tijdens de Masterclass vertellen we je niet alleen ons geheim voor een succesvolle sociale media campagne, maar ook het maken van videocontent en onmisbare marketingtools komen aan bod. Veel leuke & interessante onderwerpen die je niet wilt missen!

Wie zijn wij?
De Leo Media is een full service online marketingbureau uit Winschoten dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven bij hun online activiteiten. Met deze masterclass willen wij ondernemers uit het Oldambt de kans bieden om hun kennis over sociale media te vergroten en hun bedrijf online beter zichtbaar te maken.

Het perfecte moment om alles te weten te komen over social media marketing en op deze manier jouw bedrijf online meer zichtbaarheid te geven. Tijdens de masterclass wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Deelname aan de Social Media Masterclass kost € 99,- per persoon. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van De Leo Media.

Datum: woensdag 21 juni 2023
Tijd: 12.00 uur – 14.00
Locatie: De Leo Media, Burgemeester Schonfeldplein 17 Winschoten
Kosten: € 99,- per persoon

Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Leo Media via info@deleomedia.nl. Kom je liever als team langs? Ook geen probleem.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button