Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Line-up Middeleeuws Winschoten bekend

- advertentie -

Winschoten- Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus wordt het Winschoter stadspark weer omgetoverd tot Middeleeuws Winschoten. Dit jaar naast de kampementen, verschillende demonstraties en de steampunk convention natuurlijk ook weer de vele artiesten die komen optreden.

- advertentie -

Dit jaar zijn komen onder andere Scrum en Rapalje.  Scrum, een Nederlandse folkrockband, speelt Ierse en Schotse muziek in combinatie met stevige gitaarrock.  Rapalje, wat “schavuit”betekend, is een band die traditionele instrumenten als de doedelzak, viool en fluit combineert met een flinke dosis humor in hun Celtic folk music.

Naast deze bands zullen o.a.  Whatever’s Left, The Trouble Notes, Sunfire en Comes Vagantes hun opwachting maken.

Tickets zijn vanaf nu te koop via de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button