Economie

Lokale vacatures van BUZ Personeelsdiensten vanaf nu te vinden bij OldambtNu.nl

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl is een samenwerking aangegaan met BUZ Personeelsdiensten uit Winschoten. Deze samenwerking heeft als doel om onze lezers te voorzien van lokale vacatures. Vanaf nu kun je dus via onze website op zoek gaan naar de perfecte baan.

- advertentie -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de regio Oldambt maar ook daar buiten? Dan ben je bij BUZ Personeelsdiensten aan het juiste adres! BUZ Personeelsdiensten is al ruim 6 jaar dé specialist op het gebied van personeelszaken en recruitment. Met hun expertise en kennis van de lokale arbeidsmarkt kunnen zij jou als geen ander ondersteunen bij het vinden van een passende baan.

Of je nu personeel zoekt of juist een nieuwe baan wilt vinden: BUZ Personeelsdiensten is er voor jou. Zij brengen werkgevers en werknemers in de sectoren transport & logistiek, bouw, productie, techniek, utiliteit of maritieme industrie bij elkaar. En dat doen ze met veel persoonlijke betrokkenheid en laagdrempelig contact.

Samenwerking
Het is de missie van OldambtNu.nl om de lezers te voorzien van het laatste nieuws uit de regio. Met deze samenwerking willen we deze missie verder uitbreiden en jou ook helpen bij het vinden van jouw droombaan binnen de eigen regio.

De vacatures vindt je nu eenvoudig ons menu!

Benieuwd naar de nieuwste vacatures? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. Wie weet vind jij hier wel jouw nieuwe baan! Je komt eenvoudig bij alle openstaande vacatures terecht door op ‘vacatures’ te klikken boven aan in de menubalk van deze website.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button