Incidenten

Politie zoekt getuigen van poging inbraak supermarkt Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van afgelopen woensdag op donderdag is bij een supermarkt aan de Jachtlaan in Winschoten een poging tot inbraak geweest. De politie heeft afgelopen donderdag onderzoek gedaan bij de PLUS en is op zoek naar getuigen.

- advertentie -

Heeft u iets gezien of bent u getuige geweest? De politie komt graag in contact. Bel 0900-8844 of Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie vermoed dat de poging tot inbraak tussen 00.00 en 02.00 uur is gepleegd.

Overval
Dezelfde dag, afgelopen donderdag, werd er een overval gepleegd op de SPAR in Winschoten. Ook voor deze zaak zoekt de politie naar getuigen.

Lees meer: Politie start onderzoek na gewapend overval

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button