Sport

9e Blauwestad Toernooi in MFC De Hardenberg groot succes

- advertentie -

Blauwestad – Het was een wederom prachtige zonnige dag waarop de 9e editie van het Blauwestad Judotoernooi werd gehouden. Dit keer in de mooie sporthal van MFC De Hardenberg in Finsterwolde. Als geweldige verrassing kwam ook het bestuur van Stichting MFC De Hardenberg even langs om naar de wedstrijden te kijken.

- advertentie -

Al met al was het weer een geweldig toernooi en één groot succes te noemen. Deze dag kon niet meer stuk en zo werd het ook door iedereen ervaren. Het toernooi trok heel veel publiek, vele ouders, opa’s, oma’s, zusjes en broertjes kwamen kijken om de judoka’s aan te moedigen. Ook waren er velen met de vraag wat is eigenlijk judo en wat houdt het precies in.

Alleen maar hele positieve reacties kwamen er los. Dit keer bestond het Blauwestad Toernooi uit beginnende judoka’s en recreanten die uit Groningen, Drenthe en Noord Duitsland kwamen en beleefden samen hand in hand een geweldig judotoernooi van een ongekende klasse.

Judo Tan-Ren-Jutsu wil dan ook ieder bedanken voor de geweldige inzet die er is gedaan. Van jong tot oud, elke vrijwilliger heeft zijn of haar belangrijk steentje bijgedragen. Een geweldige dag is hiermee gezet in de mooie sporthal De Hardenberg, nog meer de puntjes op de “ i “ is nagenoeg daarbij niet nodig, het toernooi van afgelopen zaterdag verliep geheel vlekkeloos met wel hele mooie en sportieve prestaties en herinneringen.

Ook voor Judo Tan-Ren-Jutsu was het een verdienstelijk toernooi met 60 prijzen.

“Judo meer dan sport“ werd op dit toernooi dik en vet onderstreept en zo was het ook. Op naar 11 mei 2024, wij als Judo Tan-Ren-Jutsu kunnen bijna niet meer wachten, wij zijn er alweer klaar voor. Zogezegd Hajimé kriebelt alweer van alle kanten. Wij laten het u weer weten … tot dan!!!

- advertentie -

Voor meer informatie en foto’s: www.judotanrenjutsu.nl

- advertentie - 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button