Sport

Acro-teams geplaatst voor Landelijke Finale

- advertentie -

Winschoten/ Zwolle – In Zwolle werd dit weekend de Landelijke Halve Finale Acro gehouden. Vanuit Oost-Groningen streden meerdere teams mee om een plaats voor de Nederlandse Kampioenschappen.

- advertentie -

Bij de duo’s in de E-lijn lieten Fayèn Sterenborg en Meike Koning van BATO Winschoten een hele keurige oefening met mooie acrobatische elementen zien. Ze behaalden een score van 23.060 punten en werden daarmee overtuigend eerste. Een startbewijs voor het NK was daarmee binnen. Deze finale is op 10 juni in Oss.

In de D-lijn deden Melissa Karimi Golpayegani, Daniek Jonker en Isabel Heeres van SV Dynamica uit Nieuwe Pekela mee. In een sterk deelnemersveld draaiden zij een hele goede oefening met originele muziek en elementen. Ze scoorden 22.600 punten en werden tweede met een minimaal verschil op de nummer één. Ook zijn mogen nu deelnemen aan de landelijke finale.

Bij de duo’s in de D-lijn waren de deelnemende teams zeer gelijkwaardig en was de spanning om te snijden. Fleur Sassen en Melissa Arents van BATO draaiden hun beste oefening van het seizoen en behaalden 23.00 punten. Met een vijfde plaats wisten ook zij een startbewijs voor de landelijke finale in de wacht te slepen.

Ook de andere teams uit de regio draaiden goede oefeningen en behaalden een mooie ranking. Daarmee staan ze reserve voor de landelijke finale.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button