Incidenten

Twee minderjarige jongens uit Oldambt aangehouden na overval

- advertentie -

Veendam – Vrijdagavond rond 19:30 uur is er een poging overval geweest op een supermarkt aan de J.G. Pinksterstraat in Veendam. Daarbij is een medewerker bedreigd met een mes. Zeker twee verdachten zijn er vandoor gegaan.

- advertentie -

De politie heeft even later in de omgeving twee personen aangehouden. “Het gaat om twee minderjarige jongens uit de gemeente Oldambt. Het onderzoek gaat verder.” aldus de politie.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de poging overval en de bedreiging. Op dit moment lijkt het erop dat er geen buit is gemaakt. “De twee aangehouden verdachten worden gehoord over wat hun rol is geweest bij de overval. We sluiten niet uit dat er meer personen betrokken zijn geweest.” laten ze weten.

Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Heeft u mogelijk verdachte personen in de omgeving van de supermarkt zien staan? Of beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button