Sport

SC Scheemda kampioen en promoveert naar de 4e klasse

- advertentie -

Scheemda – Met een eindstand van 3-0 tegen Meedhuizen is SC Scheemda afgelopen zaterdag kampioen geworden. Met deze overwinning maken ze promotie naar de 4e klasse. Zoals altijd was het publiek in grote getale naar sportpark d’Oosterd gekomen. Vuurwerk en fakkels zorgden voor een echte sfeer.

- advertentie -

Beide ploegen gingen er vol voor en de circa 500 toeschouwers kregen een spannende wedstrijd voorgeschoteld. Echter wist niemand het net te vinden tot aan de rust. Maar ook na het fluitsignaal voor de tweede helft was het lastig door te komen voor de spelers van SC Scheemda. Sterker nog, VV Meedhuizen had veel balbezit en had meerdere kansen om een voorsprong te maken, dit bleef echter uit.

Na 75 minuten kon het thuispubliek eindelijk juichen. Marvin Ab maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd en zette de tussenstand op 1-0. Een bal viel voor zijn voeten, hij aarzelde niet en haalde hard en succesvol uit richting de goal.

Twee minuten later scoorde Ab nogmaals en zette de tussenstand op 2-0. Inmiddels was er nog weinig speeltijd over. Net voor het fluitsignaal van de scheidsrechter Dobma maakte Danny Blaauw de 3-0. Het feest voor de thuisploeg van Gerrie Drenth was compleet.

SC Scheemda kroonde zich tot kampioen door met 3-0 van Meedhuizen te winnen. Op dezelfde dag wist ook het 2e van SC Scheemda kampioen te worden. Twee mooie cadeau’s voor de club die volgende maand het 25-jarig bestaan groots viert.

Lees ook: SC Scheemda viert 25-jarig jubileum op grootse wijze

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button