Algemeen

Boer Louw de Winter geëerd bij de klaverjasvereniging SWO met zijn 100e verjaardag

- advertentie -

Winschoten – Heel weinig klaverjasverenigingen kunnen zeggen dat ze een 100 jarige binnen hun gelederen hebben. Maar dat is bij de Klaverjasvereniging SWO, met hun onderkomen in De Boschpoort, wel het geval. Louw de Winter die deze maandag de 22e mei 100 jaar is geworden kwam deze middag samen met zijn dochter de club bedanken voor hun gezelligheid en trakteerde de overige leden op gebak.

- advertentie -

Boer Louw past beter als ‘meneer’
De voorzitter van de activiteitencommissie Gerard Sterenberg mocht de 100-jarige een mooi cadeau overhandigen, een houten box met drie wijnen, met op de voorkant de naam Boer Louw, een naam de beter bij hem past dan ‘meneer’. Hij is bijna zijn leven lang boer geweest in Oudeschans, met zijn zonen nu als opvolgers. Hij komt bijna elke maandagmiddag nog klaverjassen en hij is volgens de overige leden van de vereniging nog heel scherp. De vereniging telt 33 leden en kan zoals vele andere verenigingen nog best een aantal leden gebruiken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button