Incidenten

Grote brandweerinzet bij gaslekkage Langestraat

- advertentie -

Winschoten – Aan het begin van de middag werd de brandweer van Winschoten opgeroepen voor een melding van een gaslek in de Langestraat.

- advertentie -

Enexis was bezig met graafwerkzaamheden in de Langestraat bij het oude Vodafone pand, toen ze gas hadden gemeten in het riool. Hierop werd de brandweer van Winschoten opgeroepen ter assistentie. Omdat het incident zich in het centrum bevond en het om een riool ging, heeft de brandweer opgeschaald naar middel hulpverlening

De brandweer heeft 11 tot 18 winkels hun deuren laten sluiten zodat de brandweer metingen kon verrichten. Bij meerdere putten werden metingen verricht, maar daar werd geen gas aangetroffen. Na ongeveer 2 uur konden de winkels hun deuren weer openen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button