Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Dolle voetbalpret in Kleedkamer 5 van De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een voetbalfeestje vrijdag in een uitverkochte Klinker. Geen rookbommen, geen veldbestormers, geen geweld, alleen maar ouderwetse voetbalhumor in de voetbalvoorstelling Kleedkamer 5…

- advertentie -

Het podium was omgetoverd tot een heuse kleedkamer aan de rand van een oer-Gronings voetbalveld. Pé en Rinus gaven het startsein voor een spervuur aan voetbalanekdotes. Van een pornoband van Henk de Haan die een hotel op stelten zette tot aan de grollen van Henk Nienhuis en van de speler die vast kwam te zitten in een dubbelgeklapte massagetafel tot aan het verboden shirtje ruilen met Luis Suarez.

Het publiek genoot met volle teugen van odes aan cultheld Hermano di Termano (Herman Dieterman), de veel te vroeg  overleden goalgetter Jurrie Koolhof, rookmagiër Milko Djurovski en muzikale ode aan een voetbalveld.

Het uit het verleden Totospel, De Moeder van… en de Derde Helft met Kevin Paré maakten de avond compleet en het bleef nog lang onrustig in de kantine.

Aan deze eigen theaterproductie van Erik Hulsegge, Jan van der Meide, Jeroen Hemmes en Matthias Mulder werkten mee Roelf Dijkman, Gerard Wiekens, Bert Zuurman, Marnix Kolder, Gea Kolder, Herman Sandman, Roelf Eemsing, Jan Veenhof, Ben Haverkort, Hans Nijland, Joop Gall, Dick Lukkien, Sproakwotter en Rooie Rinus en Pé Daalemmer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button