Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Marktplein zondag eerste Pinksterdag één grote openluchtkroeg

- advertentie -

Winschoten – Zondag 28 mei, eerste Pinksterdag,  transformeert Marktplein Winschoten tot een grote openluchtkroeg! Wie hier bij wil zijn én nog geen kaartje heeft, moet snel zijn met het kopen van een kaartje, want de eerste editie van Sterren op het Marktplein is al voor 90% uitverkocht!

- advertentie -

Evenemententerrein
Het Marktplein zal deze dag voor een deel evenemententerrein zijn en wordt afgezet. De ingang van het evenement is op het Marktplein, aan de achterkant van de groenteboer Lubbers. Om 19:30 uur zijn de deuren open. Met optredens van Django Wagner, Stef Ekkel, Lucas en Gea, Burdy, Marco Kanters en Gino Graus wordt het meezingen geblazen! Met deze flinke line-up aan artiesten begint de eerste artiest al op tijd, dus mis dit niet!

De horeca op het plein is naast dit evenement gewoon bereikbaar. Na afloop van het evenement is het feest nog niet afgelopen. Shooters Winschoten organiseert een afterparty (gratis entree) en neemt de Dj’s van het Pinksterfeest mee naar Shooters! Daar trekken ze het feestje door tot 05:00 uur.
Kaarten verkrijgbaar op www.sterrenophetmarktplein.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button