Op stap

Recordaantal deelnemers tijdens Dag van het Park

- advertentie -

Winschoten – Het belooft aanstaande zondag een mooie voorjaarsdag te worden in het Stadspark in Winschoten, met veel activiteiten voor jong en oud. Heel veel zelfs, meer dan ooit bij dit evenement. Bezoekers kunnen genieten van maar liefst 38 onderdelen langs de route.

- advertentie -

Eerste Pinksterdag is Dag van het Park!
Van 13.00 tot 17.00 uur vindt in het Stadspark in Winschoten weer de Dag van het Park plaats. Met dit jaar een recordaantal deelnemers die zich graag aan het publiek willen laten zien: 38 maar liefst. Luister naar muziek, kijk naar dansoptredens, spring op springkussens, vergaap je aan straattheater, doe een sportclinic of laat je informeren: er is voor iedereen wat te doen. Het belooft daarbij ook nog eens een zonnige dag te worden. Geen enkele reden om niet even te komen kijken bij dit leuke evenement.

Gratis
Het evenement is gratis te bezoeken. Ook alle activiteiten die worden aangeboden zijn gratis. De aanwezige deelnemers doen er alles aan om groots uit te pakken en hun vereniging, stichting of club op die manier zo goed mogelijk te presenteren. Wie weet vind jij wel een leuke nieuwe sport of hobby!

Parkeren
Kom, indien mogelijk, op de fiets. Of als je echt dichtbij woont lopend. Kom je toch met de auto, je kan parkeren op de grote parkeerplaats aan de Bovenburen of bij de Tennishal. Volg de instructies van de aanwezige verkeersregelaars goed op.

Plattegrond en route
Bij iedere deelnemer is een plattegrond van het evenement te vinden. Op deze plattegrond vind je de route die voor dit evenement door het Stadspark is uitgezet. Deze route zorgt ervoor dat je alles te zien krijgt. Naast de paden wordt de route ook aangeduid met routeborden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button