Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Gemeente plant de witte anjer voor erkenning en waardering van veteranen

- advertentie -
Winschoten – De witte anjer staat symbool voor de erkenning en waardering van veteranen. De gemeente Oldambt heeft daarom een zogeheten Witte Anjer Perk ingericht op het Israëlplein in Winschoten, tegenover het Joods monument.

- advertentie -

Donderdag zijn er nieuwe anjers geplant. De anjers bloeien in de dagen en weken voorafgaand aan de Nederlandse Veteranendag.

Regionale Veteranendag
Oldambt en Westerwolde organiseren sinds jaar en dag gezamenlijk een regionale Veteranendag. Hiervoor worden zo’n vierhonderd bij het Nederlands Veteraneninstituut geregistreerde oorlogsveteranen met hun eventuele partner uitgenodigd.
De regionale Veteranendag wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 17 juni in de gemeente Westerwolde. Meer informatie? Neem contact op via communicatie@gemeente-oldambt.nl of telefonisch via 0597- 48 20 00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button