Op stap

HarbourClub Winschoten binnenkort weer op zondag geopend

- advertentie -

Winschoten – Na het corona-tijdperk en de oplopende energieprijzen besloten van der Splinter en Janson, uitbaters van de HarbourClub, het anders te gaan doen. Geen restaurant, geen grand-cafe meer, maar alleen nog maar bijeenkomsten op afspraak.

- advertentie -

“Wat 10 jaar geleden als een grap begon bleek in de praktijk een schot in de roos. Mooi eten, fijne muziek en een sausje van kunst met een kleine k sprak veel mensen aan. Met name de 40 plussers voelden zich welkom in de Club. Het werd steeds meer een Clubhuis, mensen die niet meer tot diep in de nacht het uitgaansleven in wilde maar die af en toe wel behoefte hadden in een leuk gesprek met een mooi glas wijn in een fijne omgeving.

“Steeds vaker kregen we de vraag ‘wanneer gaan jullie weer open?'” aldus Wilbert van der Splinter. “En eerlijk gezegd; wij missen onze gasten ook”. “Daarom gaan we op zondag weer open,” vult Leo Janson aan. “We hebben er zin an!” Glimlachen beide mannen.

Vanaf 4 juni elke zondag vanaf 1500 uur gezellig een hapje en een drankje!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button