Sport

Mooie resultaten op de Tiger Cup in Visbek voor Judo Tan Ren Jutsu

- advertentie -

Duitsland – Afgelopen weekend werd er in Duitsland de Tiger Cup georganiseerd. Een groot toernooi met 800 deelnemers verdeeld over 2 dagen. Zaterdag kwamen Heleen Pool, Erik Pool uit Beerta en Sander Schipper de mat op. Door de grote poules werd er gespeeld met een afvalsysteem. 2 verliezen en naar huis. Erik wist al zijn wedstrijden te winnen en ging met goud naar huis.

- advertentie -

Heleen verloor onterecht de finale en kreeg het zilver omgehangen. Sander won de kleine finale en dus was het brons voor hem. Zondag was het de beurt aan Kirsten Hindriks en Janniek Pool ook uit Beerta. Beiden wonnen ze al hun partijen door sterk en goed judo. Allebei namen ze het goud mee naar huis. Al met al een mooi weekend judo.

Coach Ronnie Grave heeft mooie punten gezien en ging tevreden naar huis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button